Bericht versturen

Waarom kan Koud het Ijspak voor een paar Dagen zijn?

February 25, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom kan Koud het Ijspak voor een paar Dagen zijn?

Over het algemeen, worden de klanten die dergelijke twijfels hebben veroorzaakt door redenen die zij niet over het koelen van Ijspakken principe begrijpen. Alvorens deze vraag te beantwoorden, kunnen wij een vertrouwd voorbeeld in het dagelijkse leven geven helpen beantwoorden dat: Waarom de machtsbank kan de levering voor een periode aandrijven? Het is niet moeilijk voor ons om van deze kwestie te kennen. Wij zijn fundamenteel van de machtsbank op de hoogte. De machtsbank heeft een structuur en een middel om elektriciteit op te slaan. Het kan de macht van de externe omgeving in zijn door de lader tijdelijk opslaan. Wanneer het materiaal dat elektriciteit vereist geen externe machtssteun heeft, moeten wij slechts een machtskoord gebruiken om de geladen lader en de elektronische apparatuur aan te sluiten die de overeenkomstige macht vergt, en de lader kan onmiddellijk overbrengen zijn macht naar en het wordt samen verbonden met de batterij van het elektronische apparaat. Waarom het ijspak kan worden gekoeld, is het principemechanisme gelijkaardig aan dat van de het laden schat. Bij normale temperatuur, heeft het ijspak niet de het koelen capaciteit. Op dit ogenblik, moeten wij slechts het ijspak opslaan dat met de koude opslagagent wordt gevuld in de ijskastdiepvriezer. Op dit ogenblik, is het normale pak van het temperatuurijs bevroren in de ijskast. De binnenruimte absorbeert onophoudelijk de hoeveelheid koude in het diepvriezercompartiment tot de koude opslagagent binnen het ijspak aan een in vaste toestand volledig bevroren is, zo betekent het dat het laden en het koelen worden voltooid. Op dit ogenblik, zolang wij het met een een thermische isolatiedoos van uitstekende kwaliteit of ijskast gebruiken, zal het ijspak het koude geabsorbeerde bedrag van de ijskast in de thermische isolatiedoos of ijskast vrijgeven, zodat de de thermische isolatiedoos of ijskast een bepaalde waaier van lage temperatuurmilieu kan handhaven. 

 

Zo is de vraag hoe te om het ijspak te behandelen dat met het vaccin wordt gebracht? Me maak niet ongerust, kan de Koelfabriek van het Ijspak komen en iedereen vertellen.

 

Zoals voor het ijspak, of het een met water gevuld ijspak of een gebeëindigd ijspak is, kan het, niet alleen in de medische, biologische industrie, de voedselindustrie, maar ook in het dagelijkse leven herhaaldelijk worden gebruikt. Normaal, zolang de verpakking niet wordt beschadigd, kan het ijspak herhaaldelijk worden bevroren en gebruikte ongeveer 5000 keer. Het ijspak is een goede milieubescherming en een energie - besparingsgoed in fysieke koeling. Daarom adviseert de leverancier van de Koude Opslagdoos van het Geneeskundevervoer dat u gemakkelijk niet de ijspakken laat vallen die terug door het vaccin worden gebracht. Wij proberen om hen te recycleren zo vaak aangezien mogelijk om het ijs te maken nuttiger inpakt. Wat over het ijspak bracht met het vaccin? Wij eerste controle of het ijspak beschadigd is. Als het niet beschadigd is, kunnen wij het opslaan in een schone plaats bij kamertemperatuur of direct het bevriezen in de ijskastdiepvriezer, zodat zij kunnen opnieuw worden gebruikt wanneer het ijspak later wordt vereist. Als de verpakking van het ijspak beschadigd is, kan het volgens de dagelijkse methode van de huisvuilverwijdering worden weggedaan. De inhoud van het ijspak is milieuvriendelijk en niet-toxisch, wat kan worden gedegradeerd.

 

Bovengenoemd is de geadviseerde methode om het ijspak te behandelen dat terug met het vaccin wordt gebracht.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs.
Tel. : 13861230192
Fax : 86-0519-88789192
Resterend aantal tekens(20/3000)