Bericht versturen

Kan het Ijspak worden opnieuw gebruikt?

July 11, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Kan het Ijspak worden opnieuw gebruikt?

Vele vrienden begrijpen niet het principe van medische ijspakken. Wij leerden van de Douane de Medische Koele Doos Manufacturerthat daar twee types van ijspakken is, is één opnieuw te gebruiken ijspakken, en andere is beschikbare ijspakken. De twee ijspakken hebben verschillende principes. Spreek eerst over het gerecycleerde ijspak. Het principe van dit soort ijspak is zeer eenvoudig. Het bevat substanties die heel wat hitte kunnen absorberen. Het beschikbare ijspak gebruikt een chemische reagens in de zak om hitte door een chemische reactie te absorberen. Beide types van ijspakken kunnen, met verschillende principes koud- wordensamengeperst. Er zijn twee types van ijspakken in het algemeen gebruikt. Men is een beschikbaar ijspak, dat na één gebruik kan worden verworpen. Andere is een opnieuw te gebruiken ijspak. Zolang het behoorlijk na gebruik wordt opgeslagen, kan het opnieuw gebruikte volgende tijd zijn.

 

Beschikbaar Uiterst dun Ijspak. Het standaardtechnologieijs wordt gemaakt van high-density plastiek op één zij en niet-geweven stof op andere. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bederfelijke producten, biologische agentia en alle producten die moeten worden gekoeld en worden vervoerd (als het technische ijs samen met het product tijdens vervoer wordt vervoerd en niet voor hergebruik kan worden teruggekregen, wordt het geadviseerd om de standaard twee-laag) te gebruiken. Het wordt ontworpen voor éénmalig gebruik, maar het kan gebruikte veelvoudige tijden zijn onder zorgvuldig en voorzichtig gebruik (Nota: Maar het kan niet met HDR-type vier-laag technologieijs, HDR-type vier-laag, herhaald gebruik worden vergeleken, koud en heet).

 

Opnieuw te gebruiken type. Het vier-laag technologieijs bestaat uit twee lagen niet-geweven textielproducten, die met handels geheime formules worden gecombineerd en in een speciale vorm van cross-linked, polyacrylic polyol polymeerkoelmiddel samengeperst. De twee belangrijkste plastic lagen binnen technologie van de gebruiks de eenrichtings fijne perforatie, die de plastic laag op de textielproductlaag in entrepot maakt, ervoor zorgend dat dit nieuwe model het slechtste weer tijdens vervoer kan weerstaan. Deze prestaties zijn ongetwijfeld een Soort innovatie.

 

1. Het ijspak is een promotievervangend produkt voor ijsblokjes, met meer toepasselijkheid. Het is makkelijk te gebruiken, hygiënisch, en veelzijdig.

2. De opnieuw te gebruiken Koude compressen worden gebruikt voor medische behandeling van hoge koorts, het koelen en koorts, anti-inflammatory en pijnhulp, koude kompresschoonheid, verstuiking, hemostasis, ettering, skincare en een andere hulpfysiotherapie.

3. Gekoeld vervoer van diverse biologische het bevriezen reagentia, gekoeld vervoer over lange afstand van soldeerseldeeg, gevogeltegeneeskunde, geneesmiddelen, plasma, vaccins, aquatische producten, gevogelte, siervissen en vers-houdt voedsel voor buitenlandse handel.

4. Gebruikt voor sportmannenatleten buiten kneuzingen, verstuikingen, dalingen, enz. tijdens opleiding en de concurrentie.

5. Koelend en opslaand elektriciteit in het dagelijkse leven, die lage temperatuur handhaven wanneer de ijskast wordt afgesneden, houdend voedsel verse, het koelen dranken, en het reizen.

6. Zijn efficiënte koude capaciteit is 6 keer van hetzelfde volume van ijs.

 

Dit is het principe van medische ijspakken. De opnieuw gebruikte ijspakken moeten voor een periode worden gekoeld om neer te koelen. Sommige vrienden zullen twijfels hebben. Niet is de specifieke hittecapaciteit van water het grootst? Wat is de substantie in het ijspak? In feite, als dit ijspak, is het niet de specifieke hittecapaciteit, maar de absorptie van hitte door de verandering van staat. Als eenvoudig voorbeeld, wanneer de waterveranderingen van vloeistof in gas, het heel wat hitte absorbeert, zodat na het zweten, zal de zweetverdamping een koel gevoel brengen. De verandering van het in vaste toestand in de vloeibare toestand absorbeert ook heel wat hitte. Het polymeermateriaal in het ijspak absorbeert hitte tijdens het proces van het in vaste toestand aan de vloeibare toestand, daardoor verminderend de temperatuur.

 

Het principe van medische ijspakken is beschreven in detail voor het doorgeven van ijspakken, evenals beschikbare ijspakken. De beschikbare ijspakken zijn veel eenvoudiger, gewoonlijk water en chemische reagentia. Wanneer gebruikt, druk de waterzak, laat het water met de reagens reageren, en de hitte absorberen. De endotherme reactie van chemische reacties zou zich goed moeten begrijpen. Sommige chemische reacties zijn exotherm. Bijvoorbeeld, is de verbranding een gemeenschappelijke exotherme reactie. De endotherme chemische reacties zijn vrij zeldzaam in het leven. Een gemeenschappelijke reactie is dat de salpeter in water oplost en heel wat hitte absorbeert. Het principe van het medische ijspak is hier.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs.
Tel. : 13861230192
Fax : 86-0519-88789192
Resterend aantal tekens(20/3000)