Wat zijn de Types van Ijspakken?

June 17, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Types van Ijspakken?

Het ijspak is een nieuw bevriezend middel. Het heeft geen watervervuiling wanneer het wordt ontdooid en ontdooid. Het kan herhaaldelijk worden gebruikt en gebruikte koud en heet. Zijn efficiënt gebruik van koude capaciteit is 6 keer dat van hetzelfde volume van ijs. Het kan droge ijs en ijsblokjes vervangen. De types zijn eenvoudig en duidelijk, en zijn verdeeld in opnieuw te gebruiken ijspakken en beschikbare ijspakken.

Het ijspak is fundamenteel samengesteld uit een polymeersamenstelling met hoge capaciteit, niet-toxische en geurloze als grondstof. Zijn inhoud is glashelder, niet corrosief, niet-reflecterend en flexibel. Het belangrijkste materiaal is CMC.

Opnieuw te gebruiken

Het opnieuw te gebruiken ijspak (2) het vier-laag technologieijs bestaat uit twee lagen niet-geweven textielproducten, die met handels geheime formules worden gecombineerd en in een speciale vorm van cross-linked, polyacrylic polyol polymeerkoelmiddel samengeperst. De twee belangrijkste plastic lagen binnen gebruiks eenrichtings micro-perforatie technologie om de plastic laag op de textielproductlaag te maken in entrepot ervoor zorgen, die dat dit nieuwe model het slechtste weer tijdens vervoer kan weerstaan. Deze prestaties zijn ongetwijfeld één. Soort innovatie.

1. Het ijspak is een promotievervangend produkt voor ijsblokjes. Het heeft meer toepasselijkheid. Het is makkelijk te gebruiken, hygiënisch en veelzijdig.

2. Het wordt gebruikt voor medische behandeling van hoge koorts, het koelen en koorts, anti-inflammatory en pijnstillende, koude kompresschoonheid, verstuiking, hemostasis, ettering, huidzorg en andere hulpfysiotherapie.

3. Gekoeld vervoer over lange afstand van gekoeld vervoer van diverse biologische het bevriezen reagentia, soldeerseldeeg, gevogeltegeneesmiddelen, drugs, plasma, vaccins, aquatische producten, gevogelte, siervissen en vers-houdt voedsel voor buitenlandse handel.

4. Gebruikt voor sportmannenatleten buiten kneuzingen, verstuikingen, dalingen, enz. tijdens opleiding en de concurrentie.

5. Het koelen van en het opslaan van elektriciteit in het dagelijkse leven, die lage temperatuur handhaven wanneer de ijskast wordt afgesneden, houdend voedsel vers, bevroren dranken, en het reizen.

6. Het efficiënte gebruik van koude capaciteit is 6 keer hetzelfde volume van ijs

Beschikbaar

Het standaardtechnologieijs wordt gemaakt van high-density plastiek aan één kant en niet-geweven

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bederfelijke producten, biologische agentia en alle producten die moeten worden gekoeld en worden vervoerd (als het technische ijs samen met het product tijdens vervoer wordt vervoerd en niet voor hergebruik kan worden teruggekregen, wordt het geadviseerd om de standaard twee-laag) te gebruiken. Het wordt ontworpen voor éénmalig gebruik, maar het kan gebruikte veelvoudige tijden zijn onder zorgvuldig en voorzichtig gebruik.

Hoe te gebruiken: Zet met de hand het technologie-ijs eerst in water, kneed het om het technologie-ijs te maken zich aan ongeveer 1 cm uitbreiden. Het is de beste voorwaarde. Na de uitbreiding, neem het om het water op de oppervlakte te drogen, en dan het te bevriezen in de ijskast. Kan worden gebruikt.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs.
Tel. : 13861230192
Fax : 86-0519-88789192
Resterend aantal tekens(20/3000)