Wat zijn de ontwikkelingsperspectieven op koude kettingslogistiek?

August 11, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de ontwikkelingsperspectieven op koude kettingslogistiek?

Draagbare Medisch

 

de iceboxPortable Medische Ijsdoos Supplierthat als concurrentie in de landbouwindustrie van de koude kettingslogistiek blijft intensifiëren, zijn de fusies en de aanwinsten en de hoofdverrichtingen onder de grote landbouwbedrijven van de koude kettingslogistiek frequenter geworden, en de binnenlandse eminente landbouwfabrikanten van de koude kettingslogistiek besteden more and more aandacht aan de industrie. Het marktonderzoek, vooral diepgaand onderzoek naar de ontwikkelomgeving van ondernemingen en veranderingen in klant eist tendensen. Wegens dit, is een groot aantal uitstekende binnenlandse de logistiekmerken van de landbouwproduct koude ketting snel en geleidelijk aan is geworden leiders in de de logistiekindustrie van de landbouwproduct koude ketting toegenomen!

 

Aangezien sommige bedrijven een professioneel de verrichtingssysteem van de koude kettingslogistiek, noch de distributie geen centra van de koude kettingslogistiek hebben, en de bouw van de centra van de koude kettingslogistiek een de dienstproject met reusachtige investering en lange terugbetalingsperiode is, is het duidelijk niet geschikt de koude te vestigen kettingslogistiek zij centreert. Deze bedrijven kunnen allianties met sociale professionele logistiekbedrijven vormen om logistiek van derdenbedrijven effectief te gebruiken om de zaken van de koude kettingslogistiek te realiseren.

 

De fabrikanten van aangepaste medische koele dozen stellen voor dat de logistiekbedrijven allianties met industriële en commerciële ondernemingen om de diensten te verlenen van het koude die kettingsvervoer door koude ketting vooraf worden gesegmenteerd, en output gerichte betere van de logistiekbeheer en verrichting systemen kunnen vormen. Het koude kettingsvervoer is een essentieel onderdeel koude kettingslogistiek, vooral voor zuivelproducten, die strikte dagelijkse levering vereisen. De kwaliteitsvereisten van verse melk zijn vrij hoog, en de speciale voorwaarden worden vereist voor vervoer. De kleinhandelsindustrie heeft allianties met fabrikanten gevormd om de kwaliteit van vers melkvervoer te realiseren. Aangezien de fabrikant een volledig het beheer en de verrichtingssysteem van de koude kettingslogistiek heeft, kan het de kwaliteit van verse die melk waarborgen tijdens vervoer en de vervoersdienst direct oprichten door de fabrikant wordt verdeeld. Bijvoorbeeld, hebben sommige grote supermarkten een behulpzame die verhouding op lange termijn met Mengniu, direct door Mengniu wordt verdeeld, en het vervoersvereisten van gebruiksmengniu en vervoershulpmiddelen vastgesteld de diepvriezer in de supermarkt direct te bereiken om de verslechtering van de verse melk te vermijden tijdens het vervoersproces en belangrijke verliezen te veroorzaken aan de supermarkt. De geloofwaardigheid van Mengniu. Met de vooruitgang van samenwerking, neigt de behulpzame die verhouding met klanten wordt gevestigd stabiel, en de ononderbroken accumulatie van werkende ervaring, door de ononderbroken integratie van de eigen de koude kettingsmiddelen van de fabrikant, sociale middelen en hun eigen middelen te zijn, een wetenschappelijk en vast het beheer en de verrichtingssysteem van de Koude kettingslogistiek op te zetten.

 

De koude kettingslogistiek van McDonald's-restaurants wordt volledig gedelocaliseerd aan een logistiek van derdenbedrijf, namelijk Havi. HAVI-het Bedrijf is globale de logistiekprovider van McDonald's, die de kwaliteitsdiensten verlenen aan McDonald's. om aan de speciale vereisten van de koude kettingslogistiek van McDonald's te voldoen, heeft HAVI in de oprichting van een centrum van de de distributielogistiek van het multi-temperatuurvoedsel geïnvesteerd. Het is verdeeld in droge opslag, koude die kettingsopslag en diepvriezeropslag, met het materiaal van koude kettingscryopreservation en koude kettingsvervoersfaciliteiten wordt uitgerust koude kettingsgoederen aan McDonald's-restaurants met kwaliteit en hoeveelheid te leveren.

 

De co-distributie is een gerationaliseerde die distributievorm na ontwikkeling en exploratie op lange termijn wordt geoptimaliseerd. Het is ook een geavanceerde logistiekmethode die wijd in sommige ontwikkelde landen zoals de Verenigde Staten en Japan wordt gebruikt en een grotere invloed heeft. Het kan de efficiency van logistiekverrichtingen verbeteren. , Het van grote betekenis is om logistieke kosten te verminderen.

 

wegens de kenmerken bij lage temperatuur van koude kettingslogistiek, logistiekbedrijven vestig de centra van de koude kettingslogistiek afzonderlijk, wat hoge investeringskosten en lange terugbetalingsperiodes heeft. En omdat de kenmerken van koude kettingsvoedsel hetzelfde zijn, zou de volledige industrie van de koude kettingslogistiek van de maatschappij gezamenlijk een de distributiecentrum van de koude kettingslogistiek verenigen en moeten vestigen om de gemeenschappelijke distributie van de industrie van de koude kettingslogistiek te realiseren.

 

Vanuit een micro- perspectief, kan de totstandbrenging van gezamenlijke distributie van koude kettingslogistiek de efficiency van de verrichtingen van de koude kettingslogistiek verbeteren, bedrijfs bedrijfskosten drukken, en heel wat geld, materiaal, land, arbeidskrachten besparen, enz.-kunnen zich de Ondernemingen bij het in werking stellen van hun kernzaken concentreren, hun groei en proliferatie bevorderen, marktwerkingsgebied uitbreiden, gesloten verkoopnetwerken elimineren, en een milieu bouwen van coëxistentie en het delen.

 

Vanuit het perspectief van de gehele maatschappij, kan de totstandbrenging van gezamenlijke distributie van koude kettingslogistiek de totale hoeveelheid sociaal verkeer verminderen, het fenomeen van stedelijk het leegmaken het belemmeren verkeer verminderen, en vervoersvoorwaarden verbeteren; door de gecentraliseerde verwerking van koude kettingslogistiek, effectief verbetert de verhoging het ladingstarief koude kettingsvoertuigen, sparen de verwerkingsruimte en personeel van de koude kettingslogistiek, het milieu van de koude kettings commerciële logistiek en verbetert de algemene kwaliteit van het sociale leven.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs.
Tel. : 13861230192
Fax : 86-0519-88789192
Resterend aantal tekens(20/3000)