Norm voor de Farmaceutische Doos van de Koude Kettingsisolatie

June 29, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Norm voor de Farmaceutische Doos van de Koude Kettingsisolatie

Momenteel, op het gebied van farmaceutische koude kettingslogistiek, de mobiele koeling, van de koelingsdoos unitized de isolatie en de controle, farmaceutische koeling verpakking, de specifieke koelingsmedia, en ijskasten wijd worden gebruikt. om de marktvraag te ontmoeten, is Internet van Dingentechnologie ook geïntroduceerd. RFID-de technologie, de technologie van de temperatuursensor, GPS-de technologie, de draadloze communicatietechnologie, enz. voeren toezicht in real time op de kwaliteit van gekoelde geneesmiddelen tijdens vervoer uit, transparant beheer en volledige traceability. Wat zijn de de testmethodes en normen voor de thermische isolatieprestaties van de medische dozen van de koude kettingsisolatie? De leveranciers van de Pakken van het Lunchijs zullen u komen vertellen.

 

Het koude kettingsvervoer van gekoelde geneesmiddelen heeft hogere eisen ten aanzien van logistiekdistributie. Momenteel, hebben vele ontwikkelde landen fundamenteel gevormd een volledig systeem van de koude kettingslogistiek. Wij kunnen naar de ervaring en de praktijken van ontwikkelde landen in koude kettingslogistiek verwijzen om een systeem te leren en op te zetten van de koude kettingslogistiek geschikt voor China.

 

Wat zijn de huidige isolatietestmethodes en de normen voor de farmaceutische dozen van de koude kettingsisolatie? De nieuwe versie van GSP vereist ononderbroken koude kettingscontrole en beheer. De zogenaamde ononderbroken koude kettingscontrole betekent dat de koude kettingscontrole door de drugopslag, de levering, het vervoer, opslag, en verkoopprocessen wordt uitgevoerd, en de volledige verslagen worden vereist. Over het algemeen, gebruiken de farmaceutische fabrikanten en de werkende bedrijven speciale koude kettingsfaciliteiten en processen om de koude kettingstemperatuur van de bovengenoemde verbindingen te verzekeren. Verkoudheidsketen het materiaal omvat koude opslag, het Koelere Pak van de Medicijnreis, gekoelde vrachtwagens, diepvriezers, enz.-is de Bevestiging van deze koude kettingsfaciliteiten een basiseerste vereiste om ervoor te zorgen dat de koude kettingsgeneesmiddelen temperatuurcontrole-eisen kunnen altijd ontmoeten.

laatste bedrijfsnieuws over Norm voor de Farmaceutische Doos van de Koude Kettingsisolatie  0laatste bedrijfsnieuws over Norm voor de Farmaceutische Doos van de Koude Kettingsisolatie  1laatste bedrijfsnieuws over Norm voor de Farmaceutische Doos van de Koude Kettingsisolatie  2

Het Koelere Pak van de medicijnreis

 

De belangrijkste vereisten van de nieuwe versie van GSP op de incubator: de gekoelde doos en de incubator hebben goede thermische isolatieprestaties; de gekoelde doos heeft de functie van automatisch het aanpassen van de temperatuur; de incubator is uitgerust met een koude opslagagent en een apparaat dat van de geneeskunde wordt geïsoleerd. Tijdens het vervoer van gekoelde en bevroren geneesmiddelen, zouden de temperatuurgegevens in de gekoelde vrachtwagen, het gekoelde vakje of de incubator worden verzameld, moeten in realtime worden geregistreerd en worden overgebracht.

 

Tijdens het volledige logistiekproces van de incubator, zouden de interne temperatuurgegevens worden verzameld, moeten worden geregistreerd en, in realtime worden overgebracht. Als het de waaier overschrijdt, wordt het automatische controlesysteem vereist om alarm in real time uit te geven om relevant personeel eraan te herinneren om doeltreffende maatregelen te nemen tijdig ervoor te zorgen om dat de drug in het volledige logistiekproces is. Veiligheid en kwaliteit. Wanneer het vervoeren van gekoelde geneesmiddelen in geïsoleerde dozen, zouden de verpakking en de verpakking van geneesmiddelen overeenkomstig geverifieerde standaard gebruiksprocedures moeten worden uitgevoerd. Met andere woorden, alvorens het daadwerkelijke proces van de koude kettingslogistiek uit te voeren, moet het isolatievakje de verrichtingsverordeningen van zijn interne geneesmiddelen strikt verifiëren, en uitvoeren detailleerde onderzoek naar de milieuvoorwaarden en het personeel van de verpakking, moet het specificeren van de specifieke voorwaarden en het belangrijkste doel om de relevante het werkinhoud van personeel te beperken de veiligheid van drugs in het volledige proces van de koude kettingslogistiek verzekeren.

 

De farmaceutische doos van de koude kettingsisolatie wordt gedefinieerd als: een collectieve naam voor koude opslagdozen die aan lading worden gebruikt koelde drugs en controle en controleert hun temperatuur tijdens logistiek in het vervoer van gekoelde drugs, die hoofdzakelijk samengesteld uit koude en hittemiddel (koelmiddel) zijn, het lichaam van de incubator en het temperatuur controlemateriaal bestaat uit 3 delen. Tegelijkertijd, worden de specifieke vereisten naar voren gebracht voor prestaties.

 

Koelijspak

(1) de prestaties van de drukweerstand: Het ijspak en de ijsdoos kunnen externe druk weerstaan, en de buiten verpakking is niet beschadigd.

(2) anti-misvormingsprestaties.

(3) de temperatuur van de faseovergang.

(4) gewichtsvereisten: De daadwerkelijke bruto en netto gewichten van de kleinste eenheid van het koelmiddel zijn verenigbaar met de bruto en netto gewichten die op de buiten verpakking van het koelmiddel worden vermeld.

(5) milieubeschermingseisen: De koelmiddelenmaterialen zouden veilig en niet-toxisch moeten zijn; als het luchtvervoer wordt goedgekeurd, zouden zij aan de relevante eisen ten aanzien van luchtvervoer moeten voldoen.

 

Bovengenoemd is de norm van de medische doos van de koude kettingsisolatie, hoop ik om iedereen te helpen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs.
Tel. : 13861230192
Fax : 86-0519-88789192
Resterend aantal tekens(20/3000)